Masterclass lokale SEO voor ondernemers met een fysieke winkel | Online Marketing Event | MvH Media

De eerste MvH Media masterclass was een groot succes! We zijn ingegaan op de essentie van lokale SEO voor ondernemers met een fysieke winkel.
Meer video’s over online marketing bekijken? Abonneer je op ons kanaal: https://bit.ly/37iNPpQ

Hier gaat vandaag een masterclass plaatsvinden, gericht op lokale SEO. En in deze masterclass gaan we uitleggen, hoe je jouw huidige SEO strategie beter kunt inzetten om lokaal beter vindbaar te worden.

Lokale SEO is best wel een onderbelicht onderwerp binnen de SEO wereld, en Google geeft steeds meer gepersonaliseerde resultaten.
In veel gevallen lokale resultaten. Dus vandaar dat het erg belangrijk is
om ook je huidige strategie hierop te reviewen en aan te passen.

Wat ik altijd meegeef is, om alles meetbaar te maken. En heel veel bedrijven meten niet de resultaten vanuit hun lokale SEO strategie,
terwijl dat wel erg goed mogelijk is.

Daarnaast heb ik als gouden tip, om je zoekwoorden strategie opnieuw te reviewen. Omdat jij je echt zult verbazen dat best wel veel zoekwoorden waar je niet van verwacht dat ze lokaal ingericht zijn toch een lokaal resultaat geven.

Wij organiseren regelmatig masterclasses en kennisevents. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen ons volgen op social media waar we alle ontwikkelingen delen over deze masterclasses en kennisevents.

Volg ons op:
🔵https://www.facebook.com/MvH-Media-824871384238626/
🔵https://www.linkedin.com/company/1781778/
🔵https://www.instagram.com/mvh_media/
🔵https://twitter.com/mvh_media

Meer informatie?
🔵https://www.mvhmedia.nl

#masterclass #zoekmachineoptimalisatie #SEO